15.2.2017

Huippukämppä Espoosta myytävänä!

Nyt olis tehtävissä elämäsi kauppa - unelmien moderni asunto Espoosta mahtavien liikenneyhteyksien varrelta ja kaikkien palveluiden äärestä.

https://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/espoo/13611239

Upea saunallinen kolmio upeilla näkymillä Länsimetron varrelta Ison Omenan palveluiden vierestä


Tarjoamme Sinulle laadukkaasti sisustetun ja valoisan läpitalon huoneiston selkeällä pohjaratkaisulla unelmiesi asunnoksi. Tyylikäs avokeittiö ja tilava olohuone muodostavat viihtyisän ja avaran tilan yhdessä olemiseen. Kaksi makuuhuonetta varustat mielesi mukaan Sinun ja lastesi nukkumiseen tai vaikka tehokkaaseen työntekoon. Olohuoneesta avautuu käynti lasitetulle ja tilavalle eteläparvekkeelle, josta on upea näkymä rakennusten yli kohti Ison Omenan valoja.

Asuntoon on valittu upeita ratkaisuja, mm. eteisen peiliovikaapit, keittiön rosteriset kodinkoneet ja suihkunurkkaus.

Rauhallinen ja hyvin hoidettu taloyhtiö on valmistunut vuonna 2011 ja takaa Sinulle edullista asumista vuosiksi eteenpäin. Yhtiön sisäpihalla sijaitsee lasten leikkipaikat ja ulkoiluvälinevarastot, jotka palvelevat sinua kulloinkin tarpeidesi mukaan. Yhteisissä tiloissa on huoneistokohtaiset varastot, kuivaushuone sekä lämpimät varastotilat varmistavat, että kaikille tavaroillesi löytyy juuri sopivat paikat.

Valittuasi tämän Kodiksesi, voit helposti käyttää kaikkia palveluita kävellen Ison Omenan juuri uudistuneesta laajasta kauppakeskuksesta. Lisäksi koko pääkaupunkiseutu ovat kätesi ulottuvilla Länsimetron ansiosta. Muita matkoja varten Sinulle on varattu autopaikka, jossa auto odottaa sinua lämpimänä aina kun tarvitset. Autopaikan arvo (20.000e) kasvaa alueella jatkuvasti, joten tämä mahdollisuus kannattaa käyttää heti hyväksi!

https://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/espoo/13611239












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti