14.6.2016

Suunnittelijan ja Valvojan valinta


Talon suunnittelijan, vastaavan mestarin sekä projektin valvojan valinta ovat projektin onnistumisen kannalta varmasti avainasemassa. Vaivan näkökulmasta voisimme kuitenkin sivuuttaa koko aiheen, koska homma kävi meille sen verran helposti.

Ystävä- ja sukulaispariskuntamme on rakentamassa samaan aikaan omakotitaloa Vuorekseen. Heillä tonttiasia tuli päätökseen jo yli puoli vuotta sitten, joten luonnollisesti kaikki asiat ovat pidemmällä. Tämä helpottaa meidän työtä paljon, kun tietoa ja suosituksia on paljon saatavilla.

Talon suunnittelun ja valvonnan kannalta emme lähteneet edes tekemään kilpailutusta, sillä tunsimme olomme niin turvalliseksi valintojemme kanssa.

Meillä talon suunnittelusta vastaa Hopsi Rakennuspalvelu ja valvonnasta Rakennesunnittelu Hakala. Alla vielä tarkemmat tiedot.

Suunnittelu

Antti Jaakkola
etunimi@hopsi.fi
040 7180 253

Valvonta

Joni Hakala
Rakennesuunnittelu Hakala 
+358(0) 40 5572669
rakennesuunnittelu.hakala@gmail.com


Myöhemmissä posteissa lisää suunnittelusta sekä urakan valvonnasta.

Seuraavissa vaiheessa pitääkin alkaa miettiä urakoitsijoita sekä sähkösuunnittelua. Sähkösuunnitteluunkin löytyy vahvoja ehdokkaita, mutta toisaalta valittava kotiautomaatiojärjestelmä asettanee siihen tiettyjä vaatimuksia. Näistä myöhemmin lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti